За нас

Detelina Residence представлява луксозна 16-етажна сграда, част от единствен по рода си комплекс, включващ бизнес център и хотел, заобиколени от богато озеленен външен двор. Обитателите на Детелина Резидънс могат да ползват всички удобства и услуги на изградения вече хотел – ресторанти, спа център, фитнес и др. чрез топла връзка между двете сгради. Всичко това осигурява живот в престижна среда с модерно управление.

МОДЕРЕН УЮТ ЗА
СЪВРЕМЕНИИЯ ГРАДСКИ ОБИТАТЕЛ

Детелина Резидънс представя изцяло нова визия за модерното жилище на 21-ви век, съчетавайки най-добрият световен опит за пълноценен и щастлив живот в градска среда.

Комплексът предлага жилища от високо качество, които да отговарят на съвременните стандарти и изисквания и предоставят възможност за спокоен, комфортен и приятен живот на крачка от сърцето на града.

За строителството на сградата са заложени висококачествени строителни материали и съвременни технологии, които наред с модерната визия осигуряват висока енергийна ефективност, идеален топлообмен и спестяват множество разходи по поддръжката на сградата. Особено внимание се обръща на шумоизолацията предвид близостта с булеварда.

G HOME
ИНВЕСТИТОР И ПРОДЖЕКТ МЕНИДЖМЪНТ

Съвсем естествено, с богатия си опит и натрупана експертиза, успоредно с изцяло строителните дейности, ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ реализира и собствени инвестиционни проекти, които са обединени под бранда G Home. Сред тях са много жилищни комплекси на територията на България и Русия. Различни по своята архитектура и стил, те утвърждават и нашето основно мото – доверие, завоювано с качество. Доверие, което се основава на нашата индивидуална ангажираност и внимание към всеки проект. И независимо от развитието на технологиите, промяната в административните изискванията за жилищно строителство и търсенето на пазара, ние държим на своите принципи и продължаваме да подобряваме качеството в своята дейност и предлагани услуги.

ГЛАВБОЛГАРСТОЙ
СТРОИТЕЛ

Вече повече от 50 години, ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ създава нови места, в които хората да живеят, работят, пазаруват, спортуват и почиват. Пътища, по които да се движат и съоръжения, които да подобряват живота им. От основаването си до днес компанията е реализирала проекти с обща застроена площ от над 26 млн. кв. м. Внушителен обем, зад който стои непрестанният стремеж за усъвършенстване, оптимизация на процесите и предоставяне на най-качествената услуга.

DAS CSPITAL
ПАРТНЬОР

Основният предмет на дейност на инвестиционната компания е изграждане на жилищни и административни обекти. Компанията предлага цялостни решения като главен изпълнител на сгради и съоръжения и развива инвестиционна дейност в собствени проекти. В периода от учредяването си досега е реализирала проекти за градско жилищно и офис строителство, ваканционни и бизнес имоти. Фирмата е успяла да се наложи като надежден и стабилен партньор, както сред български, така и сред чуждестранни компании - инвеститори.

GENIG
АРХИТЕКТ

Джениг е креативно студио, създадено през 2006 г. Екипът развива две направления- архитектура и архитектурни презентации. https://genig.eu/